0

Bondage een spannend spel?

Sinds bondage algemeen bekend werd door Fifty Shades of Grey, is dit een vorm van seks die bijna niet meer weg te denken uit onze slaapkamers. Binnen het BDSM (de B staat voor bondage) staat bondage toch redelijk op zichzelf, al komen sommige onderdelen van het bondage spel wel overeen met discipline (de D in BDSM), sadisme (de S in BDSM) en masochisme (je raadt het al de M in BDSM). 

Maar wat is precies bondage? Bondage is een sekstechniek waarbij een persoon vastgebonden wordt met als doel om erotisch genot te beleven. De materialen die je kunt gebruiken om deze persoon vast te binden kunnen divers zijn. Het is wel aangeraden om een officieel bondage product te gebruiken en niet zelf dingen te gaan gebruiken die in je huis rondslingeren, al kan je best bijvoorbeeld een oude stropdas gebruiken. In een BDSM shop kun je bijvoorbeeld een bondage touw, bondage tape, kettingen of boeien vinden die perfect geschikt zijn als bondage tool. Hier heb je een ruime keuze in, zo vind je bijvoorbeeld allerlei soorten boeien, touwen en kettingen, waarbij je vaak ook nog kunt kiezen uit verschillende materialen.
Bondage Spel

Welk bondage spel speel jij?

Bondage is op zichzelf is al erg spannend, maar veel mensen hangen er vaak ook nog een soort van spannend spel omheen. Dit maakt de ervaring vaak een stuk diverser, leuker, kinkier en overall opwindender. In de simpele varianten gebruik je bondage artikelen alleen om de benen, armen of beide tegelijk vast te binden. Zo ervaar je als degene die is vastgebonden een gevoel van onderdanigheid. De vastbinder op zijn/haar beurt ervaart juist een gevoel van macht en controle. Dit is ook degene die tijdens het bondage spel de touwtjes letterlijk in handen heeft en bepaalt wat er gebeurt. Dit kan een perfecte aanvulling zijn op de "normale" seks tussen koppels. Het bondage element is alleen al erg kinky en spannend. Mocht dit bevallen, kan je het bondage spel gemakkelijk uitbreiden naar andere spannende bondage spelletjes. Hieronder hebben wij een aantal leuke ideeën verzameld om het bondage spel nog uitdagender te maken.

Rollenspel; Heb je een strenge baas of ben je opgepakt door een politieagent of agente? Rollenspellen kunnen een bondage spel naar een heel ander level brengen. Met een beetje fantasie heb je waarschijnlijk direct al een spannend rollenspel in gedachte. Word je in de boeien geslagen of bindt je leraar/lerares je vast? Shop naar een aantal spannende tools in een sexshop en shop naar kinky bondage artikelen. 

Blinddoek; Een blinddoek geeft een totaal nieuw element aan je seksuele ervaring. Door het zintuig zicht af te nemen zal je heerlijk verrast kunnen worden door je partner. Zeker als je vastgebonden zit en je geen kant op kan en totaal niet weet van welke kant je partner komt.  

Gebruik van hulpmiddelen; Hulpmiddelen zoals een paddle, zweepje of in extremere gevallen een dildo of vibrator zal voor extra genot zorgen. Shop samen naar leuke speeltjes. Mochten de genoemde speeltjes te soft zijn en verleg je graag je grenzen? Dan kun je ook kiezen voor extremere BDSM toys.

Sexy bondage kleding; Maak de setting compleet met uitdagende en sexy bondage kleding of erotische lingerie. Het is bewezen dat sexy kleding een opwindende rol speelt en je beter groeit in de rolverdeling. Zeker nu er vele soorten kinky kleding en lingerie setjes zijn kan je je lol op. Ideaal in combinatie met een rollenspel of striptease.

Striptease; Is je partner vastgebonden aan een stoel of aan bed? Dan kun je hem/haar verleiden met een sexy dans, zoals een striptease. Maak zijn/haar hoofd helemaal gek en voel de spanning bij elke move toenemen. Erg leuk idee!
 

Bondage Artikelen

Bij Bondage-Artikelen.nl vind je een ruime collectie van bondage speeltjes en BDSM artikelen. Met ruim 3000 verschillende artikelen kun je heerlijk shoppen naar de beste deals op bondage gebied. Bondage riemen, harnassen, spreidstangen, maskers, kuisheidsgordels, peniskooien, seksschommels, tepelklemmen, SM kaarsen you name it en wij hebben het in onze bondage winkel. Kijk eens rustig rond en laat je inspireren door de vele mogelijkheden! Vandaag besteld is morgen discreet in huis!