0

Kajiras Effects 3 Piece Bondage Set

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Stel je eens voor... Je zit volledig geblinddoekt voorovergebogen. Terwijl je handen verleidelijk gekneveld zijn in de richting van je derrière, wacht je gespannen op wat er komen gaat. En dan, plotseling hoor je het knallende geluid van een zweep door de lucht suizen!
Deze blinddoek van Kajiras Effects is gewatteerd en gevoerd met zachte stof. Dankzij de klittenband hulpstukken sluit hij perfect aan op je huid. De boeien vormen een ware sensatie van hard metaal en zachte vacht. Zodat je streng doch comfortabel op je plaats wordt gedwongen. Ze zijn voorzien van sloten met twee meegeleverde sleutels. Een kettingaansluiting garandeert nog meer mogelijkheden tot eindeloze BDSM variaties. Gebruik je verbeelding! Tot slot is er de zweep. Die is uitgevoerd in sensuele zwarte suède. Streng en zacht tegelijk, maar onverbiddelijk genoeg om je naar behoren te kunnen straffen.

Metingen: Blinddoek passend voor een hoofdomtrek van maximaal 58 cm, totale lengte zweep 51 cm.
Materiaal: Vinyl, neopreen, leer, metaal, kunstbont.
Kleur: Zwart

Alternatieven die wij aanraden
-
+